• Средба со жирито

  Со огромна чест и задоволство тимот на Наградата за социјално претприемништво ви најавува можност да присуствувате на „Средба со жирито“. Настанот ќе се оддржи на 20.04.2016 година (среда) од 12 до 14 и 30 часот во ХАБ Скопје (ул. „Загребска“ бр. 28- В). На „Средба со жирито“ сите заинтересирани млади луѓе ќе имаат можност да се запознаат со членовите на нашето стручно жири и да поразговараат за своите идеи за социјален бизнис. Во неколку минути тимовите кои сакаат да аплицираат на Наградата за социјално претприемништво ќе имаат можност да ја презентираат својата идеја за социјален бизнис на различните членови на жирито и да добијат конкретни насоки за нејзино подобрување.

  Ве покануваме сите да дојдете на овој настан и да ја дооформите вашата идеја.

  Не заборавајте, рокот за пријавување на идеите истекува на 27ми април 2016 година и истите можете да ги пријавите тука.

  Ве очекуваме!

  Тимот на Наградта за социјално претприемништво

  #SIA2016 #StudentsInMK

  П.С. Линк до настанот на Facebook