Гласањето на заедницата се затвора за:
353394
DD
days
:
HH
hours
:
MM
min
:
SS
sec
Navigation

Награда за социјално претприемништво 2018

Наградата за социјално претприемништво е натпревар и едукативна програма за поддршка на претприемачки идеи меѓу студентите кои имаат потенцијал да се развијат и да се имплементираат како иновативни решенија за глобалните проблеми. Нашата мисија со наградата е да се зголеми интересот меѓу младите за социјалното претприемништво и преку него тие да ги спознаат можностите за развојот на сопствената кариера.


Партнери


Институционален Покровител


Поддржувачи

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close